skip to Main Content

Bogholderi

Du får styr på alle dine bilag, når vi hjælper dig med bogholderiet. Vi kan arkiverer både manuelt og elektronisk så dokumentationen er i orden.

Når der er styr på finans, debitor og kreditor bogholderiet leverer vi også en momsopgørelse, og hjælper gerne med kontakt til SKAT og andre myndigheder.

Løn

Virksomheder med medarbejdere skal også bruge tid på at lave løn. Vi hjælper gerne med at oprette og afvikle lønkørsler for både timelønnede og funktionærer.

Er du pligtig til at indberette lønsumsafgift gør vi også dette for dig. Vi beregner ligelede gerne feriepengeforpligtelse osv. for dig.

Regnskab

Hvis du ikke har revisionspligt opstiller vi gerne årsregnskabet for dig og udarbejder en årsrapport eller et skatteregnskab.

Vi hjælper også gerne med at klargøre og aflevere et komplet og afstemt regnskab til en autoriseret revisor, hvis du i stedet skal eller ønsker dette.

Virksomhedsrådgivning

Det er sundt, at få eksterne øjne til at se på sin virksomhed. Verden forandre sig hele tiden, og vi skal løbende optimere driften til glæde for alle.

Vi tilbyder at være en del af denne proces og give sparring omkring strategi, forretningsmodeller og budgetter. Har du ikke selv et budget, så hjælper vi gerne med at udarbejde det.

Opsætning af systemer

Skal du skifte regnskabssystem og/eller lønsystem hjælper vi gerne med at sætte dette op, så du hurtigere kan få glæde af investeringen.

Mange systemer kan også udveksle data, så administrationen glider nemmere, hurtigere og mere sikkert. Denne integration kan vi også hjælpe dig med.

Moms

En del af opgaverne i bogholderiet er at få opgjort moms. Har vi et ajourført og afstemt bogholderi, så har vi også momsen, og så er det nemt at få indberettet til SKAT.

Lidt mere om os

BrighterDay er en lille regnskabs- og bogholderi virksomhed, som hjælper virksomheder med at bogføre alle deres bilag og opstille deres regnskaber. Vi sørger også gerne for at styre hele lønudbetalingen, beregning af moms, lønsumsafgift og eventuelle andre afgifter samt indberette dem til tiden til SKAT.

Kort sagt alt, hvad man kan ønske sig af en ekstern regnskabsafdeling.

For os er regnskab sjovt, men det er ikke alle, som har det på den måde. Mange vil hellere bruge deres tid på kunder, udvikling af produkter eller services eller nogle af de mange andre ting, som er vigtige i en virksomhed, og som forhåbentlig giver større værdi at bruge tiden på.

Vores mål er derfor at lette virksomhederne for regnskabsbyrden, så de kan fokusere på de ting, som giver indtjening og kunder. Det skulle gerne give dem en bedre og lysere dag – en BrighterDay.

Vi har prøvet at give et billede på dette i vores logo. Det er en dejlig varm solopgang kombineret med en opslået bog – altså viden.

Mød vores team

Jesper Nørly

Jesper er stifter og ejer af BrighterDay. Han er oprindelig uddannet Civilingeniør i IT. Næsten hele livet har han arbejdet indenfor den finansielle sektor bl.a. som udviklingschef for et større ERP-system (regnskabssystem).

Han har desuden haft flere forskellige mellem- og topleder jobs i både egne og andres virksomheder. Derfor har han også en ganske god forståelse for de udfordringer virksomhederne står overfor i det daglige.

I mere end 15 år har fokus været på løn, regnskab og økonomi samt udvikling af virksomheder. Nye interesser er desuden IT integrationer mellem regnskabssystemer, lønsystemer og øvrige driftsmæssige IT systemer.

Regnskab og bogholderi
Løn
Virksomhedsudvikling
Salg, marketing og PR
IT integration af økonomiske systemer

Vibeke Nørly

Vibeke er tilknyttet BrighterDay på freelance basis. Hun er oprindelig uddannet på CBS indenfor engelsk og fransk, men har primært beskæftiget sig med salg og markedsføring, medier og PR i de seneste mange år.

Vibeke har også haft forskellige mellem- og toplederjobs, hvor økonomi har været en del af jobbeskrivelsen. Hun har derfor en sjælden rund profil indenfor flere af en virksomheds kerneområder.

I de seneste år har hun fokuseret på hele lønområdet og er i dag fast tilknyttet en af de helt store lønsystem leverandører (Danløn) som ekstern specialist. Her hjælper hun både med support opgaver og undervisning af Danløns kunder.

Regnskab og bogholderi
Løn
Virksomhedsudvikling
Salg, marketing og PR
IT integration af økonomiske systemer
Vores historie
01nov 21

Så er vi 2 lønspecialister

Vi er stolte af, at Vibeke nu også er en del af de specialister, som Danløn betror at hjælpe deres…

14mar 19

Vibeke Nørly tilknyttes BrighterDay

Så blev vi dobbelt så store. Vibeke kommer med massiv erfaring inden for udvikling af virksomheder, salg, events, detailhandel, PR,…